6. Kako promijeniti temu

Zar nam nije fino kad je ljeto?!  Nekako smo svi opusteniji i ne moramo se sekirati za razne stvari u zivotu. Barem  se ne trebamo smrzavati sto mi je jedan od najgorih osjecaja :/ brrr. brrrrrrrr

Vidim da ste imali zanimljive teme i mogu vam reci da mi je nepocesljani pravo zanimljiv citati. Ipak, hipoteze i sve ostalo se moze gledati kako god zelis al covjek mora da se zapita neke stvari a ne samo da uzme sve zdravo za gotovo.

A da vam ja ne dosadjujem sa takvim detaljima evo danas koga zanima jedan kratak i nadam se jasan post kako da se promijeni tema.

1.2015-05-21 11_42_29-VOXXYZda dodjete do svog profila. A kad ste tu onda kliknite na vas profil. Nakon toga pritisnite

2.

promjenateme2Stavite misa preko appearance pa ce vam se otvoriti prozor gdje mozete da kliknete Themes da dodete dalje.

3.

promjenateme3Sad imate pregled koje teme se  mogu izabrati.

4.

Imate mogucnost kad kliknete na jednu od temi da izaberete da “activate” ili da dobijete uzivo pregled kako bi vam izgledala stranica sa narednom temom. Meni licno  Penscratch izgleda cool pa sam pritisnuo live preview.

promjenateme4

5.1.promjenateme5Na lijevoj strani imate sve mogucnosti koje promjene mozete da uradite na temu al´ to mozda napisem neki drugi put.

5.2

promjenateme6

5.3

promjenateme7

Kliknite Save & Activate da bi spremili vasu novu temu.

6 Ovo je sada vas novi izgled stranice. promjenateme8

Drago mi je vidjeti da nisam jedini koji malo izadje u prirodu i na sunce. Tako da, sretno po sumama i plazama ovog ljeta.

Ps. Vidim da jos niko  nije objavio post o sladoledu. Moram izgleda ja to da uradim 😛
Ps2. Gdje nam je nestao Nepocesljan. Nedostaje mi.

 

 

Join the Conversation

4 Comments

  1. I ja se pitam, i meni je nepocesljan zanimljiv za citati:) Super ovo sa temom samo jos da je ugrabiti mali vremena i to malo izmjeniti:)

  2. Slažem se. Ali korak po korak, ne mora se sve odmah uraditi do kraja.

    1. Izvinjavam se zaboravio sam da nisam poslao odgovor. Zajedno ćemo valjda skontati kako ovo radi ili si mislio na to da nisam nešto dobro objasnio? U svakom slučaju dobro došao i ako imaš prijedloga o čemu da pišem slobodno napiši. Pozdrav

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *